אסאדו ואוסובוקו בתנור בוויסקי ודבש עם ליקר וויסקי דבש, פפריקה כורכום ראש שום גזרים תפוחי אדמה הכל בתבנית אחת ולתנור, תיזהרו לא לייבש! ממליץ להוסיף ציר בקר לעוד טעם עוצמתי. מלח לפי טעם אישי, אתם פשוט לא מבינים כמה שזה יוצא טעים, את הצריבה האחרונה נתתי על עוצמת חום גבוהה יותר בתנור להשחמה נוספת. כל ההוראות מלמטה. יש באתר עוד מתכון לאסאדו בתנור בבירה ודבש שדיי דומה אבל קצת שונה וכמובן יש באתר עוד מגוון מתכוני אסאדו סופר שווים! עקבו באינסטגרם למתכונים נוספים.
מוסיפים לקערה גדולה את שמן הזית הדבש הברביקיו התבלינים שיני השום המעוכות עלי הדפנה, כוס וויסקי שאוהבים וליקר וויסקי דבש שאוהבים ממש כמו בסרטון (אל תדאגו האלכוהול יתאדה ויעלם בתנור וכן גם ילדים יכולים לאכול מזה אח"כ) מערבבים הכל טוב טוב. מליחות לפי טעם אני ממליץ להוסיף אח"כ מלח כשאוכלים כדי שלא יצא לכם סתם מלוח. אפשר להוסיף כוס של ציר בקר גם אם יש לכם.
מוסיפים לכל תערובת התיבול את חתיכות הבשר ומעסים אותן היטב דואגים שהתיבול יגיע לכל החתיכות מכסים ומעבירים למקרר לללילה שלם או ל-24 שעות.
פורסים בצלים, לוקחים תבנית גדולה מרפדים בנייר אפייה ומניחים את פרוסות הבצלים, עליכן מסדרים את חתיכות הבשר את הגזרים ותפוחי האדמה החתוכים ושופכים את כל מרינדת הבשר.
מכסים בנייר אפייה (אני מרטיב אותו במים ואז מכסה זה קל יותר) ובנייר כסף אוטמים היטב ומכניסים לתנור על 150 מעלות טורבו לשעה ואח"כ מטורבו עוברים לחום עליון תחתון לעוד שעתיים וחצי או שלוש. בסיום אפשר להשחים את הבשר אם רוצים. שימו לב שאם הבשר לא מספיק רך פשוט תכסו ותאפו אותו עוד - לא לפחד - ותיזהרו לא לייבש אותו בתנור! אם תשכחו את הטורבו הוא יתייבש לכם לגמרי.
אפשר להכין בסיר קטן בצד רוטב לזיגוג מלמעלה אחרי שהאסאדו מוכן, עם שמן זית, וויסקי וליקר וויסקי מתוק, דבש, ברביקיו מעט סוכר חום, מבשלים על עוצמה בינונית מצמצמים את הרוטב מזגגים מלמעלה על האסאדו ונותנים השחמה בתנור. יהיה טעים, לא לשכוח להמליח בסוף אם לא מספיק מלוח.