פודיק - Foodik

איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר

דרגו את המתכון: 
36 אהבו
64711 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
12 דקות
זמן כולל
17 דקות

איך להכין ביצה קשה מושלמת ואיך להכין ביצה רכה מושלמת, לא יודעים? כל התשובות לשאלות כאן! קצת חומץ ומלח, מי קרח 4 ביצים וקצת סבלנות ותוכלו לקבל את הביצה הקשה המושלמת עבורכם! קשה מאוד, קשה פחות, רכה יותר ורכה ממש, עקבו אחר מתכון הוידאו ה מצורף לכאן! בנתיים אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ותלחצו על הפעמון. לרשותכם מבחר מתכוני ביצים ומבחר מתכונים לארוחת בוקר מקורית וטעימה.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
3 / 0 מרכיבים
מרכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לסיר קטן מוסיפים מים וכפית מלח, כשהמים חמים להוסיף 2 כפיות חומץ ולחכות שירתחו. (אפשר לשים מכסה כדי לזרז תהליך)

  • רק לאחר שהמים רתחו שימו 4 ביצים בסיר הקטן.

  • לביצה ממש רכה מוציאים אחרי 6 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה רכה אך פחות מהראשונה אחרי 8 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה עם צהוב "לא עשוי מדיי" תוציאו אחרי 10 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה מוכנה כאשר הכל צהוב תוציאו אחרי 12 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו)

  • לאחר שתקלפו תוכלו לראות את מידת העשייה בכל ביצה ולהבין מה המידה שאתם הכי אוהבים, רצוי לפתוח סטופר כדי לעמוד בזמנים :)

הערות
  • אל תוותרו על קערה עם מי קרח / מים קרים בה תשימו את הביצים אחרי הבישול.

  • כדאי לשים סטופר כדי לדייק בזמנים.

  • כדי לראות איך מכינים ביצה עלומה לחצו כאן ותגיעו למדריך

0 תגובות על: איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il