פודיק - Foodik

תבלין ראב

בריסקט חזה בקר במעשנה

בריסקט חזה בקר במעשנה
30/8/2020 12 שעות ו-10 דקות בינוני
אתם מגדירים את עצמכם כקרניבורים / אוהבי בשר? יש לכם מעשנה / מעשנת בשר בבית? המתכון הזה בשבילכם! בריסקט - חזה בקר במעשנה בעישון של כ-12 שעות, שווה כל רגע וכל המתנה, בשר רך כמו חמאה, מתכון טעים וסופר קליל, שימו לב להוראות ושיהיה בהצלחה!
כניסה למתכון 13476 צפיות

אסאדו בתנור עם ירקות שורש

אסאדו בתנור עם ירקות שורש
15/3/2022 4 שעות ו-5 דקות בינוני
אסאדו בתנור עם ירקות שורש עם סילאן סויה ועוד דברים טובים: שום, תפוחי אדמה, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בטטה סגולה, בטטה, ועוד! תוך 3 וחצי-3 שעות ו-45 דקות תקבלו נתח אסאדו רך מתפרק מהעצם עסיסי ששווה לחכות בשבילו, חבל על הזמן!
כניסה למתכון 9772 צפיות

עוף שלם במעשנה של נינג'ה

עוף שלם במעשנה של נינג'ה
24/2/2025 שעה ו-15 דקות בינוני
עוף שלם במעשנה של נינג'ה - גריל חיצוני ומעשנה Woodfire Pro XL מורחים את העוף בתערובת התבלינים ומפזרים עליו ראב ומכניסים למעשנה, נועצים את המדחום וכל הקסם קורה מהר. עקבו אחר ההוראות זה קל וסופר טעים!
כניסה למתכון 98 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il