שמן צ'ילי חריף אש - מתכון מעולה לשמן ארומטי עם ניחוח מיוחד, חריף, שיקפיץ לכם כל מנה וכל מאכל: פיצות, סושי, סביצ'ה, סשימי, פסטות ועוד דברים טובים! את השמן אפשר לשמור במקום מוצל מספר חודשים והוא סופר קל להכנה בבית!
שמן בזיליקום בקלי קלות שישדרג לכם כל מנה, כל פיצה, כל מאכל שתרצו "לבשם" אותו בטעמי הבזיליקום, מחזיק בצנצנת אטומה חודשים במקרר חובה עליכם לנסות להכין בבית! שווה ממש ומבטיח שבאמת ישדרג אתכם ובכלום זמן עבודה!
פסטה אליו אה אוליו - פסטה מהירה להכנה טעימה חריפה עוקצנית שיכולה להישאר פרווה ויכולה להיות גם חלבית במידה ותגרדו גבינת פרמז'ן איכותית מלמעלה, התהליך? קל ומהיר! יש כאלה שקוראים למנה הזו גם ספגטי אליו אה אוליו או ספגטי אליו אוליו - שווה לנסות להכין בבית לאוהבי החריף.
שמן כוסברה ב-10 דקות עבודה בלי להסתבך תוכלו להכין שמן שיתן לכם הרבה טעם כשתרצו לתבל טרטר או סביצ'ה או פיצה או כל דבר שתרצו! אפילו את הדגים המרוקאים של שבת! זה סופר מדליק ואפשר לעשות את זה מעוד עשבי תיבול.