סטייק כרוב בתנור בטעם סטייק או בטעם בשרי עם תבלין לסטייק וכמובן שאפשר להחליף לתבלין לעל האש, תבלין לקציצות, תבלין לפרגיות או כל תבלין אחר שתאהבו, סה"כ חותכים כרוב לבן לסטייקים מתבלים ולתנור! כנסו למתכון.
ירקות מוחמצים ביתיים צבעוניים או ירקות כבושים צבעוניים תקראו לזה איך שבא לכם מה שכן אני יכול להבטיח שאחרי ביס מהירק שבצנצנת לא תרצו להפסיק לנשנש! זה גם בריא, גם יכול לבוא כ סלט לשבת על השולחן מתוך מבחר ה סלטים לשבת כך ששווה להכין בבית! סלט מהיר לשבת!
איך להכין טורשי חמוצים עיראקים צהובים - או טירשי - תקראו לזה איך שאתם רוצים! מדובר במתכון נפלא להכנה של חמוצים צהובים ישראלים תוך 10 דקות עבודה, קצת המתנה ותקבלו ירקות קריספיים טעימים בטעם המוכר והאהוב, אחלה ליד כל ארוחה
סלט טאבולה או סלט טבולה תקראו לו איך שבא לכם - מרענן - טעים חמוץ וממכר! לא תפסיקו לאכול אותו! סלט לשבת שיהפוך לקבוע על השולחן! אפשר לשלב אותו כמגוון הסלטים בארוחות הצהריים או כסלט לארוחת בוקר! כנסו.
עגבניות שרי מוחמצות או עגבניות כבושות תקראו לזה איך שבא לכם - לקט של עגבניות שרי צבעוניות כבושות סופר טעימות שיתבלו לכם את הארוחה! הטעם גם עדן! עגבניות כבושות בסגנון רומני זה ה-דבר! ספרו לי בתגובה למטה איך יצא לכם.
פלפלים קלויים מוחמצים סופר טעימים שיבואו לכם פצצה על שולחן השבת, רעיון לסלט לשבת המלכה - אז אל תחמיצו ותיכנסו למתכון שלי בהקדם, ספרו לי בתגובה איך יצא לכם! אה - זה גם פרווה וגם טבעוניי!
גזרים חריפים מוחמצים או גזרים חריפים כבושים תקראו להם איך שבא לכם - זה טעים, זה קל להכנה וזה יכול לבוא כתוספת לארוחה בשבת, תוספת לצד ארוחת צהריים וזה מומלץ לאוהבי חריף! אגב - זה יכול לשדרג לכם כל סנדוויץ' וכל כריך! ממליץ בחום רב.
סלט כרובית טחינה גרגירי חומוס ועגבניות מגי מנצח מושלם לשבת המלכה, כזה שאפשר לשים על השולחן ושכל אחד יהנה מביס ממנו. אפשר להוסיף לו גם צנוברים קלויים והוא יהיה עוד יותר מדהים ממה שהוא. פשוט שווה!
מסבחה / משאוושה גלילית אסלית אורגינל עם חריף ירוק כמו במסעדות שאתם חייבים אבל חייבים להכין בבית, זה קל להכנה, זה טעים, זה חם זה טרי והכי חשוב שיש לי פה סוד קטן שיתן לכם טוויסט למסבחה שתצא לכם מושלמת!
חמוצים אסייתים בקלי קלות תוך 5 דקות עבודה, להכין את התחמיץ לפי המתכון להוסיף את כל הירקות החתוכים לצנצנת גדולה, לשפוך את התחמיץ עד הסוף לחכות קצת שיתקרר ולהכניס למקרר. תוך יום יומיים תקבלו חמוצים אסייתים פשוט ממכרים!
כורבית שלמה אפויה בתנור עם פירורי לחם והכל בטעם בשרי אבל פרווה! מנת פתיחה מעולה שכדאי להכין לפני שאוכלים על האש או לפני שאוכלים ארוחה טובה, עם טחינה ירוקה שכל ביס ביחד עם האפייה ופירורי הלחם יהיה לכם גן עדן צרוף בפה! כדאי לנסות!