אסאדו בבירה ודבש בתנור עם כוכבי אניס, גזרים, בצל סגול ועוד דברים טובים! ארוחה בשרית חגיגית טעימה שתעשדה שואו על השולחן, העצמות מתפרקות מהבשר, הטעם מתוק ואפקט טעם הבירה גם מורגש, תכינו וספרו איך יצא לכם.
רעיון לארוחת צהריים או ארוחת ערב מושלמת בקלות קלות! אפשר להגיש גם לערב שישי או ליום שבת - לחם ממולא בבשר ועשבי תיבול: פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שמיר, טימין, עירית, ועוד, לכל מי שאוהב בשר: חובה לנסות בבית ולהכין!
אסאדו בבירה ברביקיו ודבש - בירה כהה Leffe, פטריות, בצלים וטעם אחד מתקתק מנצח! אסאדו מתפרק ונימוח שאפשר לשים בבאן או לאכול כמובן בצלחת עם הפטריות הטעימות, אפשר ורצוי למזוג על אורז לבן ואפשר להשתמש בציר אח"כ לעוד תבשילים, עם סיר ברזל יצוק של מגנוס.