תבשיל בשר ראש עם גרגירי חומוס ברוטב מרוקאי חריף לקחת אורז לבן או חתיכת חלה ולאכול ביחד עם התבשיל פשוט טעים להפליא אתם חייבים לנסות להכין בהול! טעים ברמה אחרת! הקירמול הסופי בתנור נותן את הטעם העמוק!
פירה כמהין דג לברק ורוטב פטריות סמיך טעים שלא תרצו להפסיק לאכול ממנו, זה אולי נשמע מעט מורכב אבל המנה הזו סופר פשוטה, תצלו את הדג כמו שצריך ואני מבטיח לכם שתתקבל מנה מדהימה. נסו! מושלם לתשעת הימים וגם לשבת המלכה.
לחם בשר במחבת ברזל יצוק עם חציל בלאדי שרוף, טחינה, בשר טחון ושומן מפוצץ בטעם עם בהרט פלפל מלח ועוד דברים טובים! את כל המנה עוטף בצק שנאפה בתנור עם מעט שמן קונפי מרוח עליו ואתם לא מבינים כמה שהמנה הזו טעימה ומתאימה לערב חג.
קרפצ'יו כבד אווז מושלם ליום העצמאות או סתם אם בא לכם להכין כמנת פתיחה לעל האש הקרוב במנגל זה פשוט טעים כמו חטיף על פרוסת לחם או על מה שבא לכם, אפילו לאכול את זה ככה בלי כלום זה טעים או לשים על המבורגר, זו פשוט מנת פתיחה שקשה לתאר במילים! ויש גם מתכון לריבת הפלפלים
צלי בקר בשר מספר 5 תפוחי אדמה פטריות וערמונים צבע אדום כתום חזק טעמים בועטים, תכינו בדיוק איך שכתבתי ותצא לכם מנה שתקצור הרבה מחמאות, אפשר לטבול ברוטב ולשים אותו על אורז לבן ופשוט להתענג, מנחם וטעים!
תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי שמכינים בקלי קלות בעזרת הסמארט ליד של נינג'ה, מפעילים על מצב סיר לחץ ומבשלים את הבשר עם גרגירי החומוס הכל מוכן תוך שעה גג במקום 3-4 שעות, זה פשוט מטורף. תבשיל מפוצץ בטעם מושלם לשבת קודש!
קאפקייקס פירה עם אסאדו מפורק מתובל מפוצץ בטעם, אחלה מנת פתיחה ללא גלוטן, מוצלחת, טעימה, מיוחדת, אפשר להכין אותה בפסח והיא תקצור הרבה מחמאות! תנסו להכין וספרו לי איך יצא!