פיתה טחינה ללא גלוטן - מקור נפלא לחלבון לארוחת בוקר / ערב בקלי קלות! את מרכיבי הפיתה מערבבים בקערה ושולחים למיקרוגל והופ יש לנו פיתה נפוחה. שווה במיוחד למי שרוצה מאכלים לחיטוב!
תמיד רציתם לאפות לחם אבל לא היה לכם כוח להתחיל ללוש בצק, לחכות להתפחה ולעבור תהליך ארוך ומייגע? אוהבים טחינה במקרה? הלחם הזה בול בשבילכם! לחם טחנה ללא קמח וללא גלוטן תוך מספר דקות בודדות! תקבלו לחם במרקם נפלא ותוכלו להכניס לתוכו כל תוספת שתחפצו בה!
לאפה טחינה במחבת עם תוספות מדליקות - רעיון לארוחת בוקר ללא גלוטן או למי שמחפש משהו דל בקלוריות ומלא בחלבון! תחשבו שאת הלאפה אתם יכולים לאכול עם סלמון מעושן, ביצה קשה, גבינת שמנת 5% שומן ולקבל אחלה ארוחת בוקר!
מתכון ללחם טחינה כשר לפסח ללא גלוטן עם גרעינים ותוספות משגעות! גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, אגוזי מלך ועוד, לחם קל להכנה שיכול להחליף לכם בפסח את הלחם בלי שתרגישו! תוך 10 דקות הכנה תוכלו לקבל לחם ללא גלוטן סופר טעים ומתקתק!