אסאדו ואוסובוקו בתנור בוויסקי ודבש עם גזרים תפוחי אדמה וראש שום שלם מנה עיקרית בשרית חגיגית מושלמת לערב שבת או לשבת עצמה ומכובן שהיא מתאימה גם לחגים, מנה קלה להכנה הכל בתבנית אחת ולתנור. תיזהרו לא לייבש!
תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי שמכינים בקלי קלות בעזרת הסמארט ליד של נינג'ה, מפעילים על מצב סיר לחץ ומבשלים את הבשר עם גרגירי החומוס הכל מוכן תוך שעה גג במקום 3-4 שעות, זה פשוט מטורף. תבשיל מפוצץ בטעם מושלם לשבת קודש!