סטייק כרוב בתנור בטעם סטייק או בטעם בשרי עם תבלין לסטייק וכמובן שאפשר להחליף לתבלין לעל האש, תבלין לקציצות, תבלין לפרגיות או כל תבלין אחר שתאהבו, סה"כ חותכים כרוב לבן לסטייקים מתבלים ולתנור! כנסו למתכון.
כורבית שלמה אפויה בתנור עם פירורי לחם והכל בטעם בשרי אבל פרווה! מנת פתיחה מעולה שכדאי להכין לפני שאוכלים על האש או לפני שאוכלים ארוחה טובה, עם טחינה ירוקה שכל ביס ביחד עם האפייה ופירורי הלחם יהיה לכם גן עדן צרוף בפה! כדאי לנסות!