מתכון סודי של סבתא שושנה זכרונה לברכה לסחוג ירוק תימני חריף אש וטעים ברמה שקשה להסביר במילים! סבתא נהגה להכניס לסחוג עגבניות וזה מה שבעצם משנה את כל הטעם, כדאי לעקוב אחר ההוראות ולכל מי שאוהב חריף - לטעום במהירות :)
שמן צ'ילי חריף אש - מתכון מעולה לשמן ארומטי עם ניחוח מיוחד, חריף, שיקפיץ לכם כל מנה וכל מאכל: פיצות, סושי, סביצ'ה, סשימי, פסטות ועוד דברים טובים! את השמן אפשר לשמור במקום מוצל מספר חודשים והוא סופר קל להכנה בבית!
לחם חביתה בנתניה שיגע את המדינה קבלו מתכון כמו שלהם ל לחם חביתה עם נקניקיות מרגז פלפל צ'ומה והרבה אהבה! מי שלא אוהב חריף מדיי שיחליף את המרגז בנקניקיות רגילות, וכמובן שאפשר לשחק עם הטעמים ולשים נקניק סלמי בחביתה, כנסו בהול למתכון קל + מתכון לפלפל צ'ומה.
פסטה אליו אה אוליו - פסטה מהירה להכנה טעימה חריפה עוקצנית שיכולה להישאר פרווה ויכולה להיות גם חלבית במידה ותגרדו גבינת פרמז'ן איכותית מלמעלה, התהליך? קל ומהיר! יש כאלה שקוראים למנה הזו גם ספגטי אליו אה אוליו או ספגטי אליו אוליו - שווה לנסות להכין בבית לאוהבי החריף.